VİRÜSE KARŞI EN ETKİLİ MÜCADELEMİZ TEMİZLİKTİR

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bugün ilçemizin Gündoğan Mahallesi ile Yeni Mahallede bulunan sokak ve caddeleri dezenfektanlı ve köpüklü sularla yıkadı.

Korona virüsü salgını ile mücadelede temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen yıkamanın ilçemizin tüm sokaklarında yapılacağını ifade eden Başkanımız Davut AYDIN “Temizlik İmandandır hadis-i şerifinde belirtildiği üzere, virüse karşı en etkili mücadele temizliktir. Gündoğan Mahallesi ve Yeni Mahallemizde Cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemizdeki tüm cadde ve sokaklar ilaçlı ve köpüklü sularla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Mübarek Ramazan ayında oruçla beden ve ruhlarımızı arındırırken ekiplerimiz de cadde ve sokaklarımızı temizliyor” dedi.