MÜCADELEMİZDE KARARLIYIZ

Belediyemiz Korona virüsü ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçemizde hummalı bir temizlik kampanyası yürütmektedir. Mahallelerde bulunan ara sokakların dahil ekiplerimizce ilaçlı sularla yıkandığını gören vatanadaşlarımız Belediye Başkanımız Davut AYDIN'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkanımız Davut AYDIN ise yaptığı açıklamada "Korona virüsü ne kadar inatçıysa biz de mücadelemizde o kadar kararlıyız.

Salgının başladığı ilk günden bu yana 688 cadde ve sokakta, duraklarda, meydan ve parklarda, pazar alanlarında, kamu binaları, hastane ve sağlık kuruluşlarında, servis ve dolmuş araçlarında kesintisiz olarak temizlik, dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir, toplum sağlığı herşeyden önce gelir" dedi.