DURAKTA ÖĞRENİYORUM
Akıllı Duraklarda bulunan bilgilendirme panolarına “Durakta Öğreniyorum” afişleri yerleştirildi.

Belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bir protokolle hazırlanarak Akıllı Duraklara asılan afişlerde İstiklal Marşımız, Yazım ve İmla Kuralları, 3D Tasarım ve Yazılım, Güneş Sistemi, Coğrafya ve Tarih alanlarında, çeşitli konuları içeren bilgilendirme panoları vatandaşlarımızın beğenisini kazandı.

İlçemizi her yönüyle bir bütün olarak geliştirmeye ve güzelleştirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Davut AYDIN “ Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını beklerken olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri amacıyla hazırlanan Akıllı Duraklarımızda artık beklerken öğrenme sürecini, de başlattık. Özellikle öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı Akıllı Duraklarda hayata geçen bu uygulamanın çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza katkıda bulunmasını temenni ediyorum” dedi.