DERECEYE GİREN ÇOCUKLARA BİSİKLETLERİ BAŞKANIMIZDAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı münasebetiyle Belediyemiz tarafından düzenlenen Evinde/Odasında En Güzel 23 Nisan Süslemesi Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren çocuklara 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü Belediye Başkanımız Davut AYDIN bisiklet hediye etti.

Korona virüsü salgını sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklar için düzenlenen 23 Nisan Süslemesi Yarışmasına ilçemizden farklı yaş gruplarından 508 çocuk fotoğraf gönderdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğretmenlerden oluşan Jürinin, 508 adet fotoğrafın arasından seçtiği 11 adet fotoğraf ödül almaya hak kazandı.

Tarihi Belediye Binası önünde ve çocuklar için kısıtlamanın kalktığı zaman diliminde gerçekleşen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanımız Davut AYDIN “Korona salgını sebebiyle oldukça uzun bir süredir evlerinde kalmak zorunda kalan evlatlarımızın az da olsa yüzlerini güldürebilmek, onlara bayram coşkusunu yaşatabilmek için Evinde/Odasında En Güzel 23 Nisan Süslemesi Fotoğraf Yarışmamız yoğun bir katılımla tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı çok kıymetli öğretmenlerimizden oluşan jürimiz dereceye giren 11 fotoğrafı belirledi. Biz de çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi bisiklet hediyelerini takdim ediyoruz. Ne pandemi ne de başka bir zorluk çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamalarına engel değildir. Çocuklar gülerse dünya güler” dedi.

Jürinin belirlediği ve dereceye giren 11 adet fotoğraf ise alfabetik sırayla şu şekilde sıralandı;

Ali Mete-Murat Efe ŞANLI,
Aras TÜMER,