ÇEVREYİ KORUMAK DOĞAMIZDA VAR
Belediye Başkanımız Davut AYDIN 25 Şubat 2020 Salı günü Belediye Meydanı ve hal içinde vatandaşlarımıza çevre dostu olan bez çanta hediye etti.

Belediyemiz tarafından geleceğimiz Yenişehir’de doğaya ve çevreye zarar veren plastik torba ve poşetlerin yerine bez çantaların kullanımını yaygınlaştırmak ve dolayısıyla gelecek nesle daha temiz bir doğa bırakmak için bırakmak için vatandaşlarımıza çevre dostu olan ücretsiz bez çantaların dağıtımını yapıldı.

“Sıfır Atık ve Çevre Dostu” projesine destek verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Davut AYDIN vatandaşlarımızın pazar, market vb. alışverişlerinde naylon poşet yerine bez çanta kullanımını teşvik ediyor, Yenişehir’imizde temiz bir çevre bırakmak istiyorsak, vatandaşlarımızın alışverişlerde mutlaka naylon poşet yerine bez çantalarını kullanmalarını istiyoruz.” dedi.