BÜYÜKŞEHİRDE YENİŞEHİR’İ KONUŞTUK
Belediye Başkanımız Davut AYDIN ve beraberindeki heyet 11 Şubat 2020 Salı akşamı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ ile bir araya geldi.

Göreve başladığı günden bu yana Belediyemizin tüm birimleriyle, merkez ve kırsal mahallelerimizde hayata geçirilen projeler hakkında BBB Başkanımız Alinur AKTAŞ’ı bilgilendiren Başkanımız Davut AYDIN, ilçemize yapılacak yeni yatırımlar hakkında da çalışmalarını paylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ ve ekibi tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan ve oldukça verimli geçen toplantının sonunda bir açıklama yapan Başkanımız Davut AYDIN “ Yenişehir için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ’ın önderliğinde Başkan Yardımcılarımız ve Daire Müdürlerimiz ile birlikte istişarelerde bulunduk. Bizlere desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ olmak üzere Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.