BURSA VALİSİ YAKUP CANBOLAT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ
Bursa Valimiz Yakup CANBOLAT ve beraberindeki heyet 10 Mart 2020 Salı günü ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Vali Yardımcısı Mustafa ÖZSOY, Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, İl Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN ve Tuğgeneral Hakan SARAÇ’ı, Tarihi Belediye Binamızda Belediye Başkanımız Davut AYDIN, Başkan Yardımcılarımız, MHP İlçe Başkanı Arif EREN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, daire amirlerimiz ve belediye personeli karşıladı.

Tarihi Belediye Binası makam odasında ilçemizde yürütülen ve planlanan projeler hakkında Bursa Valimize bilgiler aktaran Başkanımız Davut AYDIN nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Daha sonra Belediyemiz ve BEBKA ile gerçekleştirilen “Sinanpaşa Medresesi Yeni Nesil Girişimcilik Merkezini” ziyaret etmek üzere Sinanpaşa Külliyesine geçen Bursa Valimiz burada proje hakkında Belediye Başkanımız Davut AYDIN’dan bilgi aldı.

Bursa Valimiz Yakup CANBOLAT ve beraberindeki heyet son olarak Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.