BELEDİYEMİZ CORONA VİRÜSÜNE KARŞI İLAÇLAMA VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Dünyada pek çok ülkeyi etkisi altına alan Corona virüsü nedeniyle Belediyemiz ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını başladı.

Belediye Başkanımız Davut AYDIN’ın talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçemizde bulunan kamu binaları ve okulların ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerine başladı. Çalışma kapsamında Gençlik ve Spor Merkezi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi, Bayan Spor Salonu, Sosyal Tesisler, Düğün Salonu, Taziye Evi, Akıllı Duraklar, Belediye Hizmet Binaları, İlçe Stadyumu, Hükümet Konağı, Kapalı Spor Salonunun ilaçlaması tamamlandı.

Ayrıca Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi önünde bulunan alanda S.S. 269 Nolu Yeşilkent Servis Kooperatifine bağlı 140 adet servis aracının ilaçlama işlemi tamamlandı. İlaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını yerinde izleyen Belediye Başkanımız Davut AYDIN basın mensuplarına konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Yenişehir Belediyesi olarak Corona virüsüne karşı tüm ekiplerimizle gerekli tedbirleri ivedilikle aldık. İlçe Sağlık Müdürlüğünün tavsiyesi üzerine hazırlanan dezenfeksiyon solüsyonu ile 4 kişilik bir ekip belirlenen bina ve kurumları ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Dün başlattığımız ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarımız bugün de okul servis araçları ve diğer servis araçlarının ilaçlanması ile Kültür Merkezimin önünde devam etmektedir. Başka Kooperatiflerden gelecek ilaçlama taleplerini karşılamak üzere ekibimiz gün boyunca burada bulunacaktır. Şehir içi dolmuşlar da talep geldiği takdir de ilaçlanacaktır. Vatandaşlarımızın sağlığını güvence altına almak adına elimizden gelen tüm gayreti ekiplerimizle birlikte gösteriyoruz. Merkez ve kırsalda bulunan okullar Cumartesi ve Pazar günleri ilaçlaması yapılacaktır. Ayrıca talep halinde resmi kurumlar da ilaçlanacaktır.”