BAŞKANIMIZ ÖĞRETMENLERİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Belediye Başkanımız Davut AYDIN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle ilçemizde görev yapan sözleşmeli öğretmenlerimizle kahvaltı programında bir araya geldi. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Yenişehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Başkanımız Davut AYDIN “Sevginin, şefkatin, fedakârlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. İlçemizde kutsal bir görev olan öğretmenlik mesleğini icra eden siz değerli öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum” dedi.

Belediyemiz Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, İlçe Garnizon Komutanımız Kadri BAHTİYAR, Belediye Başkanımız Davut AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ ile öğretmenler ve aileleri katıldı.