BAŞKANIMIZ KADINLAR GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ
Belediye Başkanımız Davut AYDIN 08 Mart 2020 Pazar günü Kavaklı Mahallesinde Dünya Kadınlar Günü anısına düzenlenen Fidan Dikim etkinliğine katıldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği ve Bursa Uludağ Genç TEMA Topluluğunun katılım ve organizasyonlarıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcılara karanfil takdim ederken bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Davut AYDIN “Hedefimiz yemyeşil bir Yenişehir ortaya çıkarmaktır. Bir insanın doğası ve insanlığın bırakacağı en kıymetli hazine ağaçtır. Unutmayalım ki bugün dikilen bir fidan, yarın geleceğimize nefes olacaktır. Bugün burada sizlerle fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bu vesileyle sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, böyle anlamlı bir günde dikilen her bir fidan için sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.