BAŞKANIMIZ İLK OLARAK ALİ’NİN BAYRAMINI KUTLADI
BAŞKANIMIZ İLK OLARAK ALİ’NİN BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Başkanımız Davut AYDIN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılını bu yıl ilk kez Ali ACAR’ı (9) evinde ziyaret ederek kutladı.

Geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu rahatsızlanarak uzun bir süredir evinden çıkamayan ve online eğitimlerine de devam edemeyen, Akçeşme İlkokulu 3. sınıf öğretmeni Salih GÖÇ’ün öğrencisi ve Mahmudiye Mahallesinde ikamet eden Ali ACAR’ı evinde ziyaret eden Başkanımız Davut AYDIN kendisine diz üstü bilgisayar hediye etti.

Sınıf öğretmeni Salih GÖÇ ile birlikte Ali’yi ziyaret eden Başkanımız Davut AYDIN “Ali’yi bizler öğretmeni sayesinde tanıdık. Ali’nin durumunu bize aktardı ve bilgisayarı olmadığı için online derslere katılamadığını ifade etti. Bu göreve başlarken bu şehrin Şehr-i Emini olarak okula gidemeyen bir evladımız dahi varsa sorumlusu benim demiştim. Ali evladımız sağlık sebepleri ile okula gidemedi, bu süreçte de Korona salgını sebebiyle okullarımız kapalı, ancak bilgisayar ile online dersler yapılıyor. Düşündük ki 23 Nisan hediyesi olarak Ali evladımızı bir an önce derslerine, öğretmenine ve arkadaşlarına kavuşturalım. Salih öğretmenimize bizlere vesile olduğu ve duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum. Ali bundan sonra bizim çocuğumuzdur, sen iste, emret biz yapalım” dedi.

Ali’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan ve kendisine bilgisayarını takdim eden Başkanımız Davut AYDIN internet bağlantısının da ivedilikle gerçekleştirilmesi için girişimlerde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ali ACAR Başkanımız Davut AYDIN’a ve sınıf öğretmeni Salih GÖÇ’e teşekkür etti.