BAŞKANIMIZ 8 MART KUTLAMASINI HUZUREVİ SAKİNLERİYLE GERÇEKLEŞTİRDİ
Belediye Başkanımız Davut AYDIN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bir kahvaltı verdi.

Huzurevi sakinlerine karanfil takdim eden Başkanımız Davut AYDIN yaşlılarımızla bir süre sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin sıcak ve samimi sohbetleri eşliğinde gerçekleşen kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, İlçe Garnizon Komutanımız Kadri BAHTİYAR, Belediye Başkanımız Davut AYDIN, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halil CİVELEKOĞLU, MHP İlçe Başkanı Arif EREN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Fikret HATİPOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Yenişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet ÇEKİL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Necmettin YILMAZ ile huzurevi sakinleri katıldı.

Başkanımız Davut AYDIN, böyle anlamlı bir günde kendileriyle birlikte olmaktan memnuniyetini ifade ettiği kahvaltı programında yaptığı konuşmasında “Yaşlılarımıza bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Bu vesileyle genç yaşlı tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.