BAŞKAN DAVUT AYDIN MUHTARLARLA BAYRAMLAŞTI

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN Ramazan Bayramında 71 Mahalle Muhtarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında toplu bayramlaşma yapılamaması sebebiyle demokrasinin vazgeçilmez unsurları muhtarları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Davut AYDIN’a MHP İlçe Başkanı Arif EREN ve Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan YILDIZ da eşlik etti.

Kırsal ve merkezde görev yapan 71 Mahalle Muhtarına bayram ziyareti gerçekleştiren Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN “Biz bu kutlu yola çıkarken Marmaracık’tan İncirli’ye, Çayırlı’dan Kızılhisar’a merkez mahallerimizden tüm kırsal mahallelerimize kadar bükülmez, eğilmez ve kırılmaz bir şekilde birliğin, kardeşliğin tebliğini götüreceğiz, sözünü vermiştik. Korona Virüsü tedbirleri kapsamında toplu bayramlaşma programları yapamadık. Yenişehir’imizin her bir ferdiyle bayramlaşamadık. Muhtarlarımız hem vatandaşımızın hem de belediyemizin sesi ve kulağıdır. Önceki bayramlaşma programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan demokrasinin mihenk taşı olan 10 Merkez ve 61 Kırsal Mahallelerimizin Muhtarlarını İlçe Başkanımız Arif EREN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanımız Orhan YILDIZ ile birlikte kendi mahallelerinde tek tek ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladık. Bayramlar kardeşliğin, birliğin simgesidir. Memleketimizde birliğe, bütünlüğe ve dostluğa çok büyük bir ihtiyaç var. Elbet de bugünler geçecektir. Yeter ki biz beraber olalım, bir olalım, kardeş olalım; birbirimize sıkı bir şekilde sarılalım. İnşallah bu günleri de atlatacağız. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. İnşallah yeni bayramlarda hep birlikte buluşmak ümidiyle hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.